Beoordelingen - Lindner Hotel Antwerpen

Beoordelingen & meningen van gasten

Wij kunnen u veel vertellen. Lees wat onze gasten beleefd hebben. Authentiek, persoonlijk, ongecensureerd en vooral de mening van echte gasten. Lees de ongecensureerde bedverhalen uit ons hotel!

4,3
van de 5
Zeer goed

Overzicht afzonderlijke beoordelingen

  • 5/5

    Zeer mooi en schoon, uitstekende prijs kwaliteit.

    2019-06-09 door Claudia
    Mooie ligging, direct aan het eind van het station in Antwerpen.

    De incheck ging soepel en snel. Vooraf een verzoek mbt het bed ingediend en deze was zeer goed opgepakt. De kamer was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was zeer goed; verse producten en een zeer ruime keus. Alles werd ook echt tot einde ontbijttijd aangevuld.

    Het personeel was vriendelijk en correct. Bij uitchecken vertelde men dat men bij het inchecken per abuis dubbel de toeristenbelasting had gerekend en deze kregen wij met extra verontschuldiging direct terug. Zeer correct want wij hadden dit zelf dus niet opgemerkt.
    • 2019-06-26
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 3/5

    Jammer van bed doorlegen

    2018-12-18 door Verkarreterry @.
    • 2019-01-09
      Beste gast,

      Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven.Inmiddels is het euvel met het bed verholpen. Het Lindner Hotel bedankt u voor uw reactie en betreurt het ongemak dat u heeft ondervonden. Hopelijk zien wij u snel weer terug bij het Lindner Hotel & City Lounge. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.


      We hopen je snel weer te verwelkomen in ons hotel.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Gewoon goed

    2018-03-31 door Marjo
    We komen regelmatig en altijd goed hotel. Voor overleg over zaken die je anders wilt, staat men altijd open.
    Vriendelijke receptie
    • 2018-04-14
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    SUPER

    2018-01-16 door Werner W.
    Mijn driedaags verblijf (2 nachten) was perfect . Prachtige kamer , heel lekker ontbijtbuffet .
    Vriendelijk personeel .
    • 2018-01-22
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    de heer

    2018-01-08 door Richard T.
    kwalitatief goed hotel met een prima dienstverlening
    • 2018-01-09
      Geachte gast, hierbij willen wij U onze dank betuigen voor uw aangename reactie betreft uw overnachting bij het Lindner Hotel & City Lounge. Wij streven er elke dag na om onze gasten een zo goed mogelijk verblijf te verstrekken. Het lezen van uw reactie bevestigd het hard werken van het Lindner personeel, hiervoor nogmaals onze dank. Met plezier zien wij u in de toekomst terug bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.
  • 5/5

    Mooi en goed gelegen hotel met ruime kamers.

    2018-01-08
    • 2018-01-09
      Geachte gast, langs deze weg willen wij u bedanken voor uw vriendelijke reactie over het Lindner Hotel & City Lounge. Het doet ons veel plezier om uw reactie te mogen lezen. Wij hopen dat uw volgende verblijf bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen u net zo goed zal bevallen als de vorige. Nogmaals bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.
  • 4/5

    fijn ontvangst in lindner antwerpen

    2017-12-31 door Bart D. M.
    Mooie kamer. Ontbijt en toegang dierentuin inbegrepen was zeer fijn. Goede ligging. Tegenvaller was sluiten van bar om 24 u. En weinig alternatieven vlakbij. Terwijl receptie uitkijkt op bar en dus best de enkele laatblijvers zou kunnen helpen. Zeker aanrader toch!
    • 2018-01-01
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Prima !!!

    2017-12-29 door L.
    prima hotel vriendelijk personeel, goede service,
    • 2017-12-29
      Geachte gast, vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf bij het Lindner Hotel & City Lounge. Wij zijn enorm tevreden dat uw verblijf bij ons U zo goed bevallen is. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en heten u van harte welkom bij het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.
  • 5/5

    Nette kamer, goed bed, mooi hotel, vriendelijk personeel

    2017-12-27 door D. K.
    Bij aankomst hadden we moeite met het vinden van de parkeerplaats.
    Verder was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam; er werd met behulp van een kaart van alles uitgelegd over de stad.
    De kamer was erg mooi en netjes. De bedden lagen heerlijk.

    Het enige minpuntje is dat er weinig zenders waren voor de televisie.
    • 2017-12-28
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Erg mooi centraal gelegen hotel

    2017-12-19 door Pamela
    Wij zijn hartstikke tevreden over ons verblijf bij Lindner Antwerpen. Korte afstand tot het centraal station en ongeveer 10 minuten lopen naar de winkelstraat. Erg mooie kamer en super ontbijt!
    • 2017-12-28
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,

Niet alleen beter, anders.

Bezoek ons op