Beoordelingen - Lindner Hotel Antwerpen

Beoordelingen & meningen van gasten

Wij kunnen u veel vertellen. Lees wat onze gasten beleefd hebben. Authentiek, persoonlijk, ongecensureerd en vooral de mening van echte gasten. Lees de ongecensureerde bedverhalen uit ons hotel!

4,4
van de 5
Uitstekend

Overzicht afzonderlijke beoordelingen

  • 3/5

    2020-01-14 door Magalie V.
    We zijn gewoon naar lidner hotel te komen met mijn loyalty card ( lindner nights) en zijn steeds tevreden
    Behalve de laatste keer was er op het ontbijt om 11u heel weinig keuze ; terwijl het tot 12u ontbijt is
    Er werd ook bijna niet meer aangevuld en dat vonden we jammer
  • 4/5

    gewoon goed

    2020-01-13 door V.
    Goede ontvangst, kamer was netjes maar we hadden een kleine kuisvrouw, de bovenste planken van de kast lagen vol stof, juist het randje was gekuist. In de badkamer hadden de voegen zwarte schimmelplekken, ook de hoekjes waren niet proper.
    Ontbijt was goed, heel veel keuze, zelfs verse wafels maar wij als bakkers hoopten op lekker verse koeken en brood. Jammer maar alles was afgebakken. Korsten van het brood hard... Dit kon toch beter. Personeel was altijd vriendelijk behulpzaam. Goede bedden.
  • 4/5

    Boeiende kennismaking

    2020-01-09 door M. T.
    Vriendelijke ontvangst,steeds een goed begin om zich welkom te voelen. Comfortabele kamer met een rustige omgeving geeft kans om tot rust te komen. Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt help om op krachten te komen voor de activiteiten achteraf. Duidelijke uitleg bij afrekening. De kaart in het restaurant vonden we aan de magere kant. Toch blij met de ervaring.
    • 2020-01-10
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Prima hotel

    2020-01-06
    Vriendelijk ontvangst. Ruime, stille kamer. Goed ontbijt.
    • 2020-01-07
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Antwerpen

    2020-01-06 door Chantal G.
    Prachtig hotel. Mooie ligging vlak bij het centraal station. Rustig. Hotel is goed verzorgd. Het personeel vriendelijk en behulpzaam.
    • 2020-01-07
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    2020-01-04 door Kamphorst
    Erg leuk en gezellig hotel. Bijzondere mooie warme kleuren gebruikt voor het interieur en leuke bar.Kamer met uitzicht over Antwerpen en alles op loop afstand ( half uurtje) Parkeren onder het hotel voor€20, per dag Super verblijf gehad!
    • 2020-01-06
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 4/5

    Gezellig en mooi hotel met een goede service

    2019-12-31 door Kitty V. D. L.
    We hebben een kamer voor 1 nacht geboekt. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en kregen we 2 warme opfris doekjes. Je komt binnen bij een leuke bar en een open receptie. Dit voelt laagdrempelig maar toch netjes. We waren wat eerder maar mochten al inchecken. Kamer is niet groot maar wel schoon, netjes en volledig. Daarnaast een mooi uitzicht vanaf de 4e etage. Ontbijt is lekker en compleet.
    • 2019-12-31
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Bart

    2019-12-29 door Bart
    Een heel vriendelijk ontvangst , werden begeleid tot in ons kamer, kamer was ruim genoeg en proper, zeker een aanrader.
    • 2019-12-30
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    erg goed hotel

    2019-12-25 door Jos V.
    Goed hotel , mooie lobby met lounge en bar , lekker ontbijt en schone en mooie kamer , fijne ligging bij station en binnenstad , als wij weer naar Antwerpen gaan dan slapen wij weer in het Lindner hotel.
    • 2019-12-27
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 4/5

    Warm ontvangst

    2019-12-25
    Bij binnenkomst welkom geheten en kregen we een drankje met warm doekje om onze handen schoon te maken. Nog nooit gehad!! Fantastisch ontbijt met heel aardige bediening. Kamer was schoon en prima. Zeker voor herhaling vatbaar!!
    • 2019-12-27
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,

Niet alleen beter, anders.

Bezoek ons op