Beoordelingen - Lindner Hotel Antwerpen

Beoordelingen & meningen van gasten

Wij kunnen u veel vertellen. Lees wat onze gasten beleefd hebben. Authentiek, persoonlijk, ongecensureerd en vooral de mening van echte gasten. Lees de ongecensureerde bedverhalen uit ons hotel!

4,4
van de 5
Uitstekend

Overzicht afzonderlijke beoordelingen

  • 5/5

    Perfect : - gastvrij / vriendelijk personeel

    2020-03-09 door K.
    In alle opzichten zijn we zeer content!
    • 2020-03-10
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 4/5

    2020-03-03
    We hadden arrangement met Belgische wafels, pralines en friet. De pralines bij Neuhaus waren wel zeer teleurstellend (1 praline per persoon), dan kan je beter geen arrangement aanbieden. Verder perfect ontbijt en zeer vriendelijk personeel!
    • 2020-03-04
      Beste gast,

      Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. We hopen je snel weer te verwelkomen in ons hotel.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    1 overnachting in Antwerpen

    2020-03-02 door Jos R.
    Zeer mooi en verzorgd hotel. Prima kamer met alles wat we nodig hadden.
    Lekker uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.
    • 2020-03-03
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    gewoon goed

    2020-02-28 door Jeannet K.
    fijn hotel,goede bedden ,mooie kamers,vriendelijk medewerkers,chapeau
  • 5/5

    Buitengewoon vriendelijke uitstraling van het personeel. Hulpvaardig, correct en kundig.

    2020-02-26 door Traveller
    De moeite waard om terug te komen. Mooie kamer en goede bedden. Mooi centraal gelegen. Antwerpen is goed te bereiken per openbaar vervoer voor als het regent. Misschien wat meer informatie over hoe het openbaar vervoer werk qua tickets en zo, maar omdat ik de taal spreek, was ik daar ook snel uit. Erg prettig en vriendelijk personeel. Mooi hotel, fantastisch en goed verzorgd ontbijt, Een aanrader.
    • 2020-02-27
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 4/5

    modern hotel, netjes

    2020-02-26 door Reiziger
    kamer netjes, niet bijzonder. Er was wel thee op de eerste dag maar daarna waren er geen nieuwe theezakjes meer.
    in de badkamer, stukken uit de deurpost en de dispenser van shampoo en zeep was naar beneden gevallen en niet meer terug erop gezet.
    • 2020-02-28
      Geachte Anja,

      Vriendelijk bedankt voor uw reactie over uw verblijf. Wij appreciëren uw reactie ondanks de opbouwende kritiek, uw verblijf bij ons u goed is bevallen. Wij kijken er naar uit om u wederom te mogen ontvangen in het Lindner Hotel & City Lounge.

      Met vriendelijke groet,

      Peter Nuiten - General Manager.
  • 5/5

    Nette ruime kamer en vriendelijk personeel

    2020-02-22 door Jan
    We hebben het prima naar ons zin gehad. Mooie en zuivere kamer en zeer vriendelijk en correct personeel. We komen zeker nog eens terug.
    • 2020-02-24
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Levendig hotel!

    2020-02-19 door Couple F. T. N.
    Zeer fijn verblijf gehad. Nadat wij 2 jaar geleden voor het laatst waren geweest, omdat we het toenmalig bezoek niet fijn vonden, hadden we toch weer een reservering geboekt, vanwege een goede aanbieding. Hotel heeft zich enorm verbeterd. Leuke sfeer, zeer fijne hotelkamers, goed opgeknapt, en op vrijdagavond een gezellige lounche-avond. Gemoedelijke, gastvrije sfeer, met vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.
    • 2020-02-21
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 4/5

    Goed modern hotel

    2020-02-18 door Wilma
    Goed hotel, met lekkere bedden, een vers en uitgebreid ontbijtbuffet en een goede ligging. De service in het restaurant en bij de bar was wel wat rommelig. Ik zou de volgende keer dit hotel weer boeken.
    • 2020-02-21
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,
  • 5/5

    Beste hotelervaring tot op heden.

    2020-02-11 door Koen
    Zeer mooie inrichting van het hotel, supervriendelijk onthaal, prachtige kamer, luxueus ontbijt.
    • 2020-02-12
      Beste gast,

      Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

      Met vriendelijke groet,

Niet alleen beter, anders.

Bezoek ons op